فایل ورد اوليوروپين: استخراج، ارزش غذايي- دارويي وکاربرد در توليد موادغذايي فراسودمند

لینک دانلود

 فایل ورد اوليوروپين: استخراج، ارزش غذايي- دارويي وکاربرد در توليد موادغذايي فراسودمند دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اوليوروپين: استخراج، ارزش غذايي- دارويي وکاربرد در توليد موادغذايي فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اوليوروپين: استخراج، ارزش غذايي- دارويي وکاربرد در توليد موادغذايي فراسودمند،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اوليوروپين: استخراج، ارزش غذايي- دارويي وکاربرد در توليد موادغذايي فراسودمند :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :24

چکیده مقاله:

درخت زیتون یکی از درختان میوه است که از قرن ها قبل مورد توجه بوده و امروزه ثابت شده است که این موضوع به دلیل مقادیر قابل توجه ترکیبات فنولی موجود در آن است. ترکیبات فنولی موجود در زیتون، به دلیل ویژگی های فراسودمند دارای کاربردهای دارویی وغذایی رو به گسترش است. برگ زیتون یکی از ضایعات قابل توجه درخت زیتون و صنایع تولید روغن زیتون می باشد. مطالعه هایمختلف نشان داده که برگ زیتون غنی از ترکیبات فنولی و دارای خواص درمانی و دارویی است. ترکیبات زیست فعال اصلی در برگ زیتون شامل سکویریدوییدها (اولیوروپین، دی متیل اولیوروپین، اولیوزید)، فلاوونوییدها (آپی ژنین، کامپفرول و لوتیولین) و ترکیبات فنولی (کافییک اسید، تیروزول و هیدروکسی تیروزول) است. اولیوروپین فراوان ترین ترکیب فنولی برگ زیتون است که متعلق به گروه سکویریدوییدها می باشد. مطالعه ها نشان داده است که این ترکیب دارای ویژگی های فراسودمند ضداکسایشی، ضدمیکروبی، ضدالتهاب، ضد سرطان، کاهنده فشار خون، کاهنده قند خون، تقویت قلب و... می باشد لذا کاربرد این ترکیب به صورت خالص و یا عصاره برگ زیتون در تولید مواد غذایی فراسودمند رو به گسترش می باشد.

توضیحات بیشتر