فایل ورد ايزوفلاوون ها و سوياساپونين ها در فرمول سوياي نوزاد :

لینک دانلود

 فایل ورد ايزوفلاوون ها و سوياساپونين ها در فرمول سوياي نوزاد : دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ايزوفلاوون ها و سوياساپونين ها در فرمول سوياي نوزاد :  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ايزوفلاوون ها و سوياساپونين ها در فرمول سوياي نوزاد :،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ايزوفلاوون ها و سوياساپونين ها در فرمول سوياي نوزاد : :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

ایزوفلاوون ها و سویاساپونین ها در حال حاضر ترکیبات فعال پروتیین های مبتنی بر سویا هستند که در شیر خشک نوزاد می تواند جایگزین پروتیین شیر شود، بنابراین با توجه به اهمیت موضوع به بررسی آن می پردازیم. در فرمولاسیون از لاکتوز و مالتو دکستریناستفاده می شود. شیر خشک نوزاد سویا محصولی است مخصوص نوزادانی که از عدم تحمل لاکتوز رنج می برند یا به شیر انسان و یا گاوحساسیت دارند اما نبایستی به عنوان منبع غذایی اصلی در کودک مورد استفاده قرار گیرند چرا که خطر کمبود کلسیم و روی در کودک وجود خواهد داشت. این محصولات شامل 14 تا 16 درصد پروتیین ایزوله سویا، همراه با مواد تشکیل دهنده دیگر مانند شربت ذرت، روغنهای گیاهی، ساکارز، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. علاقه به دانه های سویا و غذاهای مبتنی بر سویا که به علت اپیدمیولوژیجغرافیایی است، نشان می دهد که مصرف زیاد غذاهای مبتنی بر سویا در جمعیت آسیایی با شیوع کاهش بیماری های مختلف مزمن، مانند سرطان پستان و پروستات، بیماری های قلبی_ عروقی و پوکی استخوان همراه بود. ایزوفلاوون ها دارای فعالیت ضد روتاویروس در غلظت موجود در فرمول مبتنی بر شیر خشک نوزاد سویا می باشند.

توضیحات بیشتر