فایل ورد ايزومالت: مروري بر توليد

لینک دانلود

 فایل ورد ايزومالت: مروري بر توليد دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ايزومالت: مروري بر توليد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ايزومالت: مروري بر توليد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ايزومالت: مروري بر توليد :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :12

چکیده مقاله:

شکر و جایگزینهای شکر نقش مهمی در رژیم انسان دارند. انتخاب مناسب آنها در مقادیر مناسب بر سلامتی تاثیرگذار است. علم ودانش به تنهایی توانایی انتخاب خوبی به ما نمیدهدپس اگاهی از تحقیقات ومنابع میتواند ما را در چگونگی انتخاب خوب مطمین کند. پیشرفت نیز ممکن است. انتخاب بین سالم و سالمتر به دلیل ویژگیهای تکنولوژیکی و اقتصادی شکر و جایگزینهای شکر ساده نیست. ایزومالت قندیاست که میتواند کاملا ویژگیهای شکر را تقلید کرده و جایگزین آن شود. بسیاری از ویژگیهای شکر از جمله خصوصیات تغذیهای و عملکردی شکر را داشته و سبب تولید محصولی با اندیس گلایسمی پایین، شاخص انسولین کم، کاهش کالری و عدم پوسیدگی دندان شود

توضیحات بیشتر