فایل ورد اينتراستريفيکاسيون روغن گياهي پالم با استفاده از آنزيم در توليد چربي بدون ترانس

لینک دانلود

 فایل ورد اينتراستريفيکاسيون روغن گياهي پالم با استفاده از آنزيم در توليد چربي بدون ترانس دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اينتراستريفيکاسيون روغن گياهي پالم با استفاده از آنزيم در توليد چربي بدون ترانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اينتراستريفيکاسيون روغن گياهي پالم با استفاده از آنزيم در توليد چربي بدون ترانس،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اينتراستريفيکاسيون روغن گياهي پالم با استفاده از آنزيم در توليد چربي بدون ترانس :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

اینتراستریفیکاسیون یا همان استرکردن داخلی مخلوط های تری گلیسیرید، راهی است برای صنعت روغن که بتواند چربیهای دلخواه را با نقطه ذوب مناسب، برای کاربرد های مختلف غذایی تولید کند. استر کردن داخلی معمولا با مخلوط کردن چربی هایی با درجه اشباع بالامثل روغن پالم و روغن های گیاهی هیدروژنه همراه با روغن های مایع خوراکی انجام می شود تا چربی با خواص و ویژگیهای متوسطیبدست آید یافته های اخیر جدید در علم تغذیه وزیست شناسی دانشمندان را بر آن داشته است تا بدنبال روش های تغییر شکل واصلاح بیوشیمایی روغن ها وچربیها باشند تا ارزش بیولوژیکی روغن ها وچربیها را افزایش دهند. چربی ترانس نوعی چربی ناسالم است کهضروهای زیادی برای بدن دارد و بیشتردر اثر هیدورژناسیون روغنهای مایع در تبدیل به روغن های جامد تولید می شود. در این بررسیاینتر استریفکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم استراز لیپاز در تولید چربی شبیه کره کاکایو بدون ترانس مورد مطالعه قرار می گیرد. دو عامل موثر در راندمان تولید با عنوان درجه استریفکاسیون که شامل دما و زمان می باشد با استفاده از مقالات وتحقیقات دانشمندان دیگر ، بررسی و مقادیر مناسب آنها با درجه استریفکاسیون بالا ارایه می شود. نتایج تحقیقات ومطالعه مقالات، نشان می دهدکه در استریفکاسیون داخلی روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم استراز لیپاز در تولید چربی شبیه کره کاکایو بدون ترانس، دمای متوسط مناسبo C 21 وزمان مناسب 4,5 روز با درجه استریفکاسیون 87,5 درصد بهترین مقادیر یوده واین چربی تولید شده در کاربردهای مختلف از جمله در پنیر سازی استفاده می شود

توضیحات بیشتر