فایل ورد بررسي آلودگي باکتريايي 10 نمونه قاووت محلي به باکتري باسيلوس سريوس در شهر رفسنجان

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي آلودگي باکتريايي 10 نمونه قاووت محلي به باکتري باسيلوس سريوس در شهر رفسنجان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي آلودگي باکتريايي 10 نمونه قاووت محلي به باکتري باسيلوس سريوس در شهر رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي آلودگي باکتريايي 10 نمونه قاووت محلي به باکتري باسيلوس سريوس در شهر رفسنجان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي آلودگي باکتريايي 10 نمونه قاووت محلي به باکتري باسيلوس سريوس در شهر رفسنجان :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

قاووت نوعی فرآورده غذایی سنتی استان کرمان می باشد و مخلوطی از چند بذر گیاهی، غلات و گیاهان دارویی است که پس از بو دادن به صورت مخلوط با شکر، آسیاب و پودر می گردند. پژوهش حاضر با هدف بررسی آلودگی باکتریایی 10 نمونه قاووت محلی به باکتریباسیلوس سریوس احتمالی در شهر رفسنجان صورت گرفت. در این مطالعه توصیفی- مقطعی، تعداد 10 نمونه قاووت مخلوط و قاووتخشخاشی، نمونه برداری شده از کارگاه های سنتی، مورد آزمایش قرار گرفت. مقدار 1/0 میلی لیتر از رقت 1/0 یا 01/0 نمونه، روی پلیت حاوی محیط کشت MYP آگار حاوی محلول پلی میکسین B و امولسیون تخم مرغ، کشت داده شده و به مدت 24 تا 48 ساعت در 30درجه سانتی گراد، گرم خانه گذاری شد. سپس آزمون تشخیصی برای شناسایی باکتری انجام گردید. یافته ها نشان داد که از بین 10نمونه قاووت، 3 نمونه آلودگی به باسیلوس سریوس را نشان دادند که میزان آلودگی در یک مورد بیشتر از حد مجاز طبق استاندارد ملی شماره 6006 بود و این سه مورد آلوده، از نمونه های قاووت مخلوط بود و آلودگی در قاووت خشخاش مشاهده نگردید. بنابراین 90 %نمونه قاووت در این پژوهش بعنوان محصول قابل مصرف برای انسان بیان می شود. یافته های این پژوهش نشان دهنده آلودگی بالقوه قاووت به باکتری مذکور می باشد و با توجه به خطرات ناشی از بیماری زایی این باکتری، لزوم کنترل و نظارت بر واحدهای تولیدی و رعایت اصول بهداشتی را نشان می دهد.

توضیحات بیشتر