فایل ورد بررسي آلودگي قارچي آرد نانوايي هاي عرضه شده در شهر همدان در سال 2016

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي آلودگي قارچي آرد نانوايي هاي عرضه شده در شهر همدان در سال 2016 دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي آلودگي قارچي آرد نانوايي هاي عرضه شده در شهر همدان در سال 2016  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي آلودگي قارچي آرد نانوايي هاي عرضه شده در شهر همدان در سال 2016،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي آلودگي قارچي آرد نانوايي هاي عرضه شده در شهر همدان در سال 2016 :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت بالای آرد در جیره غذایی مردم ایران، میزان شیوع قارچی آردهای موجود در نانوایی های شهر همدان بررسی گردید. در این مطالعه ، با کشت از 100 نمونه آرد جمع آوری شده مربوط به چهار نوع نان: لواش، بربری، سنگک، تافتون، در محیط های کشت اختصاصی وسپس مطالعه مورفولوژیک کلنی های رشد کرده در محیط کشت، آزمایش میکروسکوپی لام تهیه شده از کلنی ها و تهیه اسلاید کالچر به بررسیشیوع آلودگی نمونه های آرد به گونه های مختلف قارچ میزان شیوع آلودگی قارچی پرداخته شد. قارچهای پنی سیلیوم 28 % ، آسپرژیلوس فومیگاتوس 16 %، آسپرژیلوس فلاووس 16 % ، کلادوسپوریوم و ریزوپوس، 12 %، موکور و اولوکلادیوم 8% گزارش شد. . با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم ایران می باشد، وضع مقررات بهداشتی و نظارت بر اجرای آنها در کلیه مراحل تولید، توزیع و نگهداری گندم و آرد را در جهت رفع آلودگی های قارچی به مقامات مسیول توصیه می گردد

توضیحات بیشتر